-
Interview met Arnaud Kesch: “Intermarché, een mysterie aan de buitenkant en een mirakel aan de binnenkant”
-
Franchise: hoe gezond zijn Waalse en Brusselse supermarktuitbaters?
-
Dossiers: pizza, veggie & vegan, ice cream, haarverzorging ...
Het bedrijf Glacio in Beerse, Antwerpen, heeft een overnamebod gedaan op IJsboerke. Dit bod wordt door de vakbonden aan de 385 personeelsleden van IJsboerke voorgelegd. Dit werd vanmorgen gemeld door het dagblad Gazet Van Antwerpen. Er zou binnenkort een tweede overnamekandidaat opduiken.
Glacio, een industriële roomijsmaker, wil profiteren van de geografische nabijheid van zijn bedrijf en dat van IJsboerke om gebruik te maken van de synergiemogelijkheden.
Interview met Arnaud Kesch: “Intermarché, een mysterie aan de buitenkant en een mirakel aan de binnenkant”
Franchise: hoe gezond zijn Waalse en Brusselse supermarktuitbaters?
Dossiers: pizza, veggie & vegan, ice cream, haarverzorging ...
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?