Bij Confiserie Geldhof heeft Jo Geldhof officieel de leiding van overgenomen van zijn vader Tony. Daarmee is de derde generatie nu aan de macht in het Oost-Vlaamse familiebedrijf.

Op 21 maart is Jo Geldhof zijn vader Tony opgevolgd als gedelegeerd bestuurder van Confiserie Geldhof, dat vooral bekend is als producent van de Gentse cuberdons. Het bedrijf werd in 1954 opgericht door Antoine Geldhof, maar werd al jaren geleid door diens zoon Tony, die nu op zijn beurt de fakkel doorgeeft aan zijn zoon Jo. Al zal Tony Geldhof zijn zoon achter de schermen wel nog bijstaan met raad en daad.

Naar eengemaakt bedrijf

Jo Geldhof nam in 2004 het bedrijf ‘Sweets & Candy’ over, een dochterbedrijf dat zich focust op ambachtelijke snoepjes zoals sneeuwballen. Dat bedrijf gaat nu ook fuseren met Confiserie Geldhof, volgens een persbericht om het familiebedrijf "te moderniseren, optimaliseren én uit te bouwen"

“Het is altijd al onze ambitie geweest om de twee bedrijven te fusioneren tot één prachtige ambachtelijke confiserie waar familie en traditie centraal staat. Dat is waar we vandaag de dag enorm aan werken, samen met het hele Geldhof-team. We zijn ervan overtuigd in de toekomst nog veel van ons te laten horen, ook in het buitenland!” aldus Jo Geldhof, kersvers gedelegeerd bestuurder.