Doe-het-zelfketen Gamma breidt uit in Brussel. Naast de vestiging in Ukkel, kunnen Brusselse klussers voortaan ook terecht in een nieuwe winkel in Anderlecht.

Gamma Anderlecht opent de deuren op vrijdag 31 maart, en wordt de 86ste winkel van de keten in ons land. Klanten kunnen er terecht voor verf, hout, isolatie, gereedschap, ijzerwaren, raamdecoratie en nog veel meer.

“Met de opening van een tweede Gamma-winkel in Brussel, willen we onze aanwezigheid in de hoofdstad versterken. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe locaties om een antwoord te kunnen bieden op de groeiende vraag," aldus Rudi Petit-Jean, Directeur van Gamma België.

 

Online groeien

Naast het openen van fysieke winkels, zet Gamma ook volop in op e-commerce om te groeien. De retailer startte in 2013 met het online aanbieden van DIY-artikelen, en zag sindsdien steeds meer klussers online shoppen. In 2016 kende de webshop van Gamma een groei van maar liefst 304%. Het jaar daarvoor was die groei zelfs 500%. Ook voor 2017 liggen de ambities hoog, zegt de keten. Gamma verkoopt intussen 28.000 producten via zijn webshop.

(Foto: 3weg.nl)