Vanaf vandaag breidt Foodmaker zijn vegan gamma verder uit. Die beslissing komt er door de toegenomen vraag van klanten naar meer plantaardige producten. De gerechten werden ontwikkeld met behulp van vegan chef Viviane Van Dyck. 

Meer en meer mensen kiezen ervoor om plantaardige gerechten een plaats te geven in hun menu. Daarom heeft Foodmaker besloten om zijn aanbod aan vegan gerechten flink uit te breiden. Eerder waren er al meerdere vegan opties beschikbaar in de winkels, maar nu zullen er dus onder meer ook vegan lasagne bolognaise met een bechamelsaus op basis van bloemkool en lekkere seizoengroenten als vleesvervanger, of een Indian curry met groene bonen en zoete aardappel en een aantal vernieuwende frisse slaatjes te vinden zijn. 

De gerechten zijn trouwens gemaakt in samenwerking met begaf chef Viviane Van Dyck. 

Ter herinnering, begin dit jaar zette Foodmaker al in op een serieuze uitbreiding van zijn vegan assortiment en zette het een volgende stap in zijn zoektocht naar zero waste. Zo lanceerde de keten succesvol zijn eigen volledig afbreekbare en eetbare servies op festivals, een service die ondertussen ook werd uitgerold in een deel van zijn winkels.