Flying Tiger Copenhagen opent op 15 november een derde vestiging in Brussel. De nieuwe winkel in shopping The Mint zal meteen de flagship store zijn voor België.

Flying Tiger Copenhagen is een Deense winkelketen die opgericht werd in 1997 en momenteel 800 designwinkels telt over de hele wereld. In 2013 opende de keten zijn eerste Belgische vestiging in het Wijnegem Shopping Center en ondertussen telt Flying Tiger al een twintigtal winkels in ons land. Daar komt nu ook een nieuwe, extra grote vestiging in de hoofdstad bij.

Flying Tiger Copenhagen opent namelijk een nieuwe flagship store van twee verdiepingen in het nieuwe winkelcentrum The Mint op het Muntplein in Brussel.

Bij Flying Tiger vind je leuke designproducten, knutselmateriaal, Scandinavische decoratie, feestaccessoires, keukenmateriaal en speelse hebbedingetjes aan erg lage prijzen. Er liggen bij de keten er elke maand 300 nieuwe producten in de winkels. Door het snelroterende assortiment en de toegankelijke prijzen, heeft de winkelketen wat weg van een Scandinavische Action. Net als die Nederlandse discounter, wil Flying Tiger zo zijn klanten continu verrassen én naar de winkel lokken.