Erwin Van Osta is aangesteld als de nieuwe voorzitter van Comeos. Hij neemt daarmee de fakkel over van Stephan De Brouwer en zal in totaal 3 jaar in deze functie blijven. 

De Algemene Vergadering van Comeos heeft Erwin Van Osta aangesteld als zijn nieuwe voorzitter. De gedelegeerd bestuurder bij Hubo ging eerst aan de slag bij Gamma, waar hij uiteindelijk zelf door stootte naar te functie van algemeen directeur. In 1992 besloot hij om, samen met twee partners, de toen verlieslatende doe-het-zelfketen Hubo over te nemen. Het is onder meer dankzij zijn verdienste dat het bedrijf 25 jaar later is uitgegroeid tot een winstgevende keten. En dat is niet het enige, want vorig jaar besloot de ondernemer om ook Veritas over te kopen.

Erwin Van Osta volgt hiermee Stephan De Brouwer op, CEO van McDonald’s, die de afgelopen 3 jaar de functie bekleedde. 

“Erwin Van Osta neemt de fakkel over in turbulente tijden nu de handel zwaar te lijden heeft onder de cornonacrisis”, reageert Comeos. “ Het is ook een grote verantwoordelijkheid: met ruim een half miljoen werknemers van meer dan 100 verschillende nationaliteiten is Comeos de grootste werkgever in de privésector.”