Jumbo maakt het adres en de openingsdatum bekend van zijn eerste Belgische winkel in de Jumbo City-stadsformule. Die opent zijn deuren op 15 december in een nieuw gebouw aan de Teniersplaats 5, in hartje Antwerpen.

De komst van deze Jumbo City was gepland en zijn ligging, tussen de Meir en de as die naar het station leidt, maakt er zowel een verkooppunt van dat trouw is aan zijn roeping als stadswinkel gericht op een groot publiek van passanten, als een formidabel uitstalraam voor dit voor het merk in België nog nagelnieuwe concept. Het zal niemand verbazen dat Jumbo wil inspelen op de behoeften van het Antwerpse stedelijke publiek, door een assortiment aan te bieden dat aansluit bij alle buurtformules: dagelijkse boodschappen, met de nadruk op kant-en-klaarmaaltijden, lunch- en ontbijtoplossingen, bakkerijproducten, snacks, kant-en-klaar fruit, verse sapjes en smoothies. De winkel zal uitgerust zijn met doe-het-zelfkassa's.

Hij komt in een nieuw pand aan de Teniersplaats nummer 5 in hartje Antwerpen. "De locatie is een druk verkeersknooppunt voor gebruikers van het openbaar vervoer en de fiets- en wandelroute tussen Antwerpen Centraal en de winkelstraten", zegt Peter Isaac, algemeen directeur van Jumbo België. "Het is dan ook de ideale locatie voor onze eerste centrumwinkel, waarmee we van onze stedelijke cliënteel Jumbo-fans willen maken. Ik kijk ernaar uit om deze allereerste Belgische Jumbo City te openen en te laten zien wat we in huis hebben."