e5 mode vergroot zijn assortiment plussize-kleding. Zo komen er twee nieuwe plussize-merken bij die verkrijgbaar zijn tot maat 54, ofwel nog grotere maten dan degene die momenteel al beschikbaar zijn in het gamma. Daarnaast is het plussize-assortiment voortaan verkrijgbaar in alle winkels van de modeketen. 

De plussize-kleding van e5 mode zal voortaan in alle e5-winkels te koop zijn. Tot nu toe was het kledingaanbod voor klanten met een maatje meer enkel beschikbaar in vijftien e5-winkels. Daarnaast  voegt de modeketen ook extra plussize-merken toe aan het al bestaande aanbod: Zizzi en Only Carmakoma. De nieuwe merken zijn beschikbaar in grotere maten dan de merken die e5 eerder al aanbood. Zo gaan ze van maatje 42 tot 54. 

“We merken dat klanten echt op zoek zijn naar leuke kleding in grotere maten”, vertelt Alexander Talpe, CEO van e5 mode. “Plussize-kleding is vaak enorm duur. In het middensegment is er momenteel weinig voorhanden. Bovendien is het bestaande aanbod vaak beperkt qua keuze. Wij willen dat zoveel mogelijk klanten tevreden de e5-winkel uitstappen, met kleding die niet alleen past, maar waarvan ze ook blij worden.” 

De aandacht voor kleding met een maatje meer is niet nieuw bij e5. Grotere maten behoorden al tot het assortiment. “Een inclusief aanbod voorzien is al lang een van de missies van e5”, verklaart Alexander Talpe. “Mannen en vrouwen in alle maten en vormen moeten zich mooi kunnen kleden. Volgens hun eigen stijl en budget.”