Dunkin’ wil in oktober 2 nieuwe vestigingen openen in België. Op 7 oktober opent de eerste winkel zijn deuren in Wijnegem Shop en Enjoy en op 8 oktober is het de beurt aan Brussel waar de keten neerstrijkt in station Brussel-Zuid.

Nadat koffie- en donutgigant Dunkin’ op 17 juni zijn allereerste verkooppunt opende op de Antwerpse Keyserlei, is het nu de beurt aan Wijnegem en Brussel. Onlangs kondigde de Amerikaanse keten aan een tweede master franchiseovereenkomst te hebben getekend over de komst van vijftien Belgische filialen met Amba Douad B.V., franchisenemers die verantwoordelijk zijn voor de succesvolle groei van de keten in Nederland. De eerste winkel zal op 7 oktober zijn deuren openen in Wijnegem Eat en Enjoy. Een dag later is het station van Brussel-Zuid aan de beurt. 

“We zijn blij ons merk verder uit te mogen breiden in België en dat mag groots gevierd worden”, aldus Nabil Besali, masterfranchiseondernemer Nederland en België. “We denken dat ons assortiment goed aansluit bij de wensen van de Belgische consument. De vestiging in Antwerpen heeft aangegeven een groot succes te zijn, zelfs in deze vervelende coronaperiode daarom en mede door het vele verzoek van onze consument zullen we toch vervroegd deze 2 vestigingen openen in België.”

Naar goede gewoonte heeft Dunkin’ voor zijn trouwe fans een verrassing voorzien: de eerste 100 bezoekers die via onze website een bestelling plaatsen krijgen immers een jaar lang gratis donuts. Ook krijgen bezoekers een gratis donut en kleine warme drank als ze de Dunkin’ NL/BE app downloaden en Dunkin’ op Instagram volgen. Fans die niet in de buurt van Antwerpen wonen hoeven niet getreurd te zijn. Zij kunnen sinds juni donuts aan huis laten leveren via dunkin.be