
-
Interview met Henk Jan Beltman, chief chocolate officer bij Tony's Chocolonely
-
Fotoreportage: achter de schermen bij de meest duurzame vis van Europa
-
Dossiers: gezouten snacks, Italiaanse keuken, vierde gamma, yoghurt, ijskoffie ...
Gebak- en koffieketen Dunkin’ Donuts is van plan om restaurants te openen in de Belgische grootsteden. Dat heeft het Amerikaanse bedrijf vandaag bekend gemaakt.
Dunkin' Donuts is op zoek naar potentiële franchisenemers om restaurants te openen in België. In de eerste fase ligt de focus op Brussel, maar op termijn wil de keten 20-25 filialen openen.
Dunkin’ Donuts opent steeds meer restaurants in heel Europa. Het merk heeft momenteel meer dan 120 vestigingen in onder meer Bulgarije, Duitsland, Rusland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.
Interview met Henk Jan Beltman, chief chocolate officer bij Tony's Chocolonely
Fotoreportage: achter de schermen bij de meest duurzame vis van Europa
Dossiers: gezouten snacks, Italiaanse keuken, vierde gamma, yoghurt, ijskoffie ...
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?