Dirk Van de Walle stapt op als Country Director Benelux & Group Director R&D bij Spadel. Dat maakte hij zelf bekend op zijn LinkedIn-pagina. Na een korte break, gaat hij in maart van start met "een nieuw groot project".

“Hierbij wil ik de geruchten bevestigen: ik heb Spadel eind januari verlaten, na 6 geweldige jaren. Tijd voor een nieuwe uitdaging”, is te lezen op de LinkedIn-pagina van Dirk Van de Walle. Hij bevestigt bovendien dat hij momenteel een korte pauze neemt, om vervolgens in maart met een “een nieuw groot project” te starten.

Dirk Van de Walle die al sinds 2013 bij Spadel werkt, is al sinds juni 2017 aan de slag als Country Director Benelux & Group Director R&D bij Spadel. Daarvoor oefende hij een gelijkaardige functie uit voor de Belux. Verder was hij tussen 2016 en 2018 voorzitter van de Belgische federatie voor flessenwater en frisdranken VIWF. In het verleden deed Van de Walle heel wat ervaring op onder meer als CEO bij FreshMeals, zaakvoerder bij Daziba of afgevaardigd bestuurder bij Talking French. Daarnaast vervulde hij nog enkele sales & marketing functies bij Unilever. Op dit moment is hij nog voorzitter van de Belgische merkenverenigign BABM.