Dieter Struye, CEO van Brico en Plan-It is één van de genomineerden van de Entrepreneur Awards of the Year 2017 in de categorie Young Top Manager. 

The Entrepreneur Awards van het Jaar worden toegekend in de categorieën CEO, FOUNDER en INVESTOR waarbij telkens één laureaat zal worden bekroond. Het initiatief van Top Management brengt hulde aan jonge managers die de moed hebben getoond om het risico van een grotere verantwoordelijkheid in een bestaand bedrijf op te nemen (CEO) of om een nieuwe onderneming op te richten (FOUNDER).

Dieter Struye ziet zijn nominatie zelf als een beloning voor alle medewerkers: "Deze nominatie is een mooie erkenning voor Brico en Brico Plan-It en voor alle medewerkers. De jongste jaren hebben zij het beste van zichzelf gegeven om stand te houden in een moeilijke economische context. Dankzij hen kunnen we samen bouwen aan een beloftevolle toekomst waarin de klant maar ook de medewerker centraal staat en hebben we een groeiplan voor de komende jaren ontwikkeld, met eerste successen in 2016."

Stemmen voor Dieter kan nog tot 20 april via deze link.