Cru staat niet stil. Na de opening van een tweede vestiging in Wijnegem een tijdje terug, pakt Cru Overijse nu uit met een eigen eethuis. Onder de naam ‘Cuit’ kan je er snelle en verse maaltijden krijgen.

Colruyt opende eind 2014 de eerste vestiging van haar versmarkt en kwaliteitsconcept Cru in een oude hoeve in Overijse. Een goede twee jaar later wordt hier verder aan het concept gesleuteld met de opening van ‘Cuit’, een eethuis naast de Cru-winkel. Het restaurant bevindt zich in een bijhuis van de vierkantshoeve en is te bereiken via een aparte ingang. Het beschikt ook over een terras en kan tot 40 personen bedienen.

 

Geen vaste kaart

Cuit werkt zonder vaste kaart of gerechtjes, maar biedt naar eigen zeggen keuze te over aan verse vis, vlees en groentjes. Het eethuis werkt met suggesties en laat klanten ook zelf naar hartenlust combineren. Fans van tapas en foodsharing kunnen er samen zo verschillende bordjes kiezen. De keuken volgt de seizoenen en zegt enkel met verse producten te werken. Cru spreekt zelf van “eenvoudige, verse en kwalitatieve fastfood bordjes”.

Het nieuwe restaurant volgt de openingsuren van de Cru-winkel en sluit om 18u30. Je kan er dus terecht voor ontbijt, lunch, aperitief, of gewoon een drankje.