Vanaf vandaag verlaagt Carrefour de prijzen van meer dan 1.000 producten en dat in alle productcategorieën. Het gaat daarbij zowel om nationale merkproducten als artikelen van het merk Carrefour. Op die manier wil de retailer “het beste” voor iedereen toegankelijk maken. 

In het kader van zijn Act For Food-programma heeft Carrefour sinds begin dit jaar verschillende keren haar prijzen verlaagd. Zo zijn meer dan 500 Carrefour-merkproducten al goedkoper sinds januari. En nu wordt dat aantal opgetrokken naar meer dan 1.000 producten. Het gaat daarbij zowel om nationale als eigen merken. Bovendien zijn de kortingen te vinden in alle productcategorieën. Denk onder meer aan kruidenierswaren, diepvriesproducten, vers voedsel, vleeswaren, kaas, dranken, parfums en schoonmaakproducten. Zo wordt bijvoorbeeld de Galler Melkchocolade Gevuld met Praliné (70 g) teruggebracht van 1,39 naar 1,29 euro, of kost de Carrefour Ribble Chips Paprika (200 g) voortaan 0,79 euro, in plaats van 0,85 euro.

“De kortingen gaan tot -25% en worden weergegeven in de schappen via voor/na-prijskaartjes, zodat de klant prijzen gemakkelijk kan vergelijken”, verduidelijkt Carrefour. Deze 1.000 producten zijn te vinden in zowel de Hypermarkten Carrefour als in de Carrefour Markets.