Deze week pakt Carrefour met een uitzonderlijk aanbod uit: particulieren kunnen er een wagen leasen. Het gaat om een Opel Corsa Enjoy, die geleast kan worden in de Belgische Carrefour Hypermarkten.

Doorgaans leasen alleen ondernemingen auto’s, maar vanaf 21 september kunnen klanten van de Carrefour gedurende drie weken ook een auto leasen in de 45 Hypermarkten in ons land. Carrefour is daarmee de eerste supermarktketen om uit te pakken met private leasing in België. Eerder pakte Media-Markt wel al uit met een gelijkaardige stunt.

Scherpe prijs

Carrefour werkt voor deze actie samen met partners DirectLease en Opel. Samen bieden ze een Opel Corsa Enjoy aan tegen de scherpe prijs van 178 euro per maand (btw inbegrepen) gedurende 36 maanden. Dit bedrag omvat de prijs van de auto (wagen met vijf deuren, benzinemotor van 1,2 l, metaalkleur, aluminium velgen, airconditioning, elektrisch bediende ruiten, elektrisch bediende en verwarmde achteruitkijkspiegels, radio cd/mp3 6 HP, bluetooth), taksen, onderhoud en banden, herstellingen en verzekeringen, bijstand de klok rond… 

3 weken

De klanten kunnen de auto in de winkel komen ontdekken van 21 tot 27 september. Ze krijgen er heel wat informatie en kunnen met hun vragen terecht bij de verkopers van DirectLease, die de hele week voor hen klaarstaan. Bij een garagehouder van Opel in hun buurt kunnen ze bovendien een testrit aanvragen. De auto wordt geleverd binnen de maand die volgt op de ondertekening van het contract. Vanaf 27 september blijft de aanbieding nog twee weken geldig. De klant hoeft alleen maar te surfen naar www.DirectLease.be: daar vindt hij alle informatie.

 

"Leven gemakkelijk maken"

 

Volgens Carrefour Belgium is de actie vooral een manier om het leven van zijn klanten gemakkelijker te maken. "Met deze nieuwe dienst maakt Carrefour nogmaals het leven van zijn klanten gemakkelijk. Een privélease verlost hen van heel wat rompslomp (aankoop, onderhandelen over de prijs, taksen, verzekeringen, herstellingen …). De klanten krijgen zo de kans om voortdurend met een nieuwe auto te rijden die uitgerust is met de nieuwste technologische snufjes op het vlak van comfort, veiligheid en milieu. En dat tegen een ongelooflijk lage prijs," klinkt het bij de retailer.