Na twee maanden deugddoende vakantie keren veel kinderen binnenkort met een gemengd gevoel terug naar school. Voor hun ouders betekent dit dan weer diep in de geldbuidel tasten om hun spruiten van het nodige schoolmateriaal te voorzien. Daarom start Carrefour vandaag met de actie: wie zijn schoolspullen of bureaumeubelen elders goedkoper vindt, krijgt het verschil maar liefst vijf keer terugbetaald.

Wie zijn schoolinkopen bij Carrefour doet mag met andere woorden zeker zijn van de laagste prijzen. Vind je je aankopen toch ergens anders aan een voordeligere prijs, dan rep je je best zo snel mogelijk naar de dichtstbijzijnde Carrefour Hypermarkt om een vijfvoud van het verschil terug te vorderen. De actie loopt van 5 augustus tot 5 september, maar er zijn natuurlijk wel voorwaarden aan verbonden. Enerzijds geldt ze alleen voor schoolspullen en bureaumeubelen. Daarnaast is de terugbetaling alleen mogelijk indien je je kasticket en de aanbieding in de folder van de concurrentie kan voorleggen. Bovendien moet de aanvraag tot terugbetaling binnen de veertien werkdagen na de aankoop ingediend worden en geldt de actie alleen binnen een straal van dertig kilometer rond de Belgische Hypermarkten. Tot slot is de actie ook uitsluitend geldig op nieuwe, identieke producten uit de folder. 

Carrefour biedt je daarnaast ook de kans om je oude boekentassen in te leveren ten voordelen van vzw Spullenhulp, in ruil daarvoor krijg je twee bonnen van vijf euro. Deze bonnen zijn geldig bij een aankoop van schoolmateriaal ter waarde van minstens 25 euro. Wie op zoek is naar leuke ideeën voor het dagelijkse lunchpakket kan dan weer terecht op de website slimterugnaarschool.carrefour.eu waar je een hele hoop tips, recepten en promoties terugvindt voor een evenwichtige maaltijd.