De overdekte biomarkt The Barn opent in november zijn allereerste Vlaamse vestiging op het Antwerpse Zuid, meer bepaald in de Verlatstraat. De winkel zal zich uitstrekken over een oppervlakte van 450 m2.

We wisten al dat The Barn binnenkort zijn eerste stapjes op de Vlaamse markt zou zetten, maar de exacte datum en locatie waren nog niet bekend. Tot nu. The Barn maakte vandaag bekend dat zijn allereerste Vlaamse winkel zijn deuren zal openen in de Verlatstraat nummer 10 op het Zuid in Antwerpen. Het verkooppunt, dat zich uitstrekt over een oppervlakte van 450 m2, zal zo'n 400 referenties aanbieden waaronder groenten en fruit, maar ook drank, noten, zaden, brood, kaas, melkproducten, oliën, vlees en pasta. Momenteel is de retailer nog volop op zoek naar een 15-tal medewerkers om zijn eerste Vlaamse vestiging succesvol te lanceren.

Na een eerste vestiging in 2017 in Etterbeek, zette The Barn onlangs zijn expansie verder. Zo opende de retailer een tweede winkel in februari van dit jaar in Sint-Gillis en liet de biospecialist enkele maanden geleden weten dat het naast een vestiging in Antwerpen ook een winkel in Elsene zal openen.  

Ter herinnering, The Barn focust vooral op bio, lokale en seizoensproducten van topkwaliteit die betaalbaar zijn en wil zo lokale producenten ondersteunen. De meeste producten zijn trouwens in bulk verkrijgbaar.