Amerikaanse klanten van Whole Foods kunnen nu gratis natuurlijke en organische producten binnen de twee uur aan huis laten leveren via de Prime Now-service van Amazon. Dat maakten Whole Foods en Amazon vandaag bekend. Voorlopig is de service enkel beschikbaar in Austin, Cincinnati, Dallas en Virginia Beach, maar er zijn al plannen om dat uit te breiden naar de rest van Amerika.

Vanaf vandaag kunnen Amerikaanse consumenten natuurlijke en organische producten van Whole Foods gratis aan huis laten leveren en dat binnen de twee uur. De producten zullen via het Prime Now-systeem van Amazon geleverd worden. Dat maakten beide bedrijven vandaag bekend. Voorlopig kunnen enkel consumenten in de staten Austin, Cincinnati, Dallas en Virginia Beach gebruikmaken van de service, al zijn er plannen om het systeem dit jaar verder uit te breiden naar de rest van Amerika.

“We zijn blij dat we klanten het gemak kunnen bieden van deze gratis levering binnen de twee uur. Daarnaast kunnen ze kiezen uit meer dan duizenden artikelen, gaande van natuurlijke en organische producten tot lokale toppers”, aldus John Mackey, mede-oprichter en CEO van Whole Foods. “Samen hebben we er al voor gezorgd dat veel producten goedkoper werden, maar dankzij deze nieuwe dienst wordt het leven van Prime-klanten nog gemakkelijker”.

Gratis levering binnen 2 uur

Prime-klanten kunnen kiezen uit duizenden items gaande van verse en organische producten, banket en zuivel over vlees, zeevruchten en zelfs bloemen. Die worden vervolgens binnen de twee uur gratis aan huis geleverd. Het enige wat ze moeten doen is surfen naar de site www.primenow.com of gebruikmaken van de Prime Now app om producten te bestellen. En dan is het enkel nog wachten op de levering die plaatsvindt tussen 8 uur en 22 uur.

Consumenten die twee uur niet snel genoeg vinden, kunnen ook kiezen voor een leverservice van een uur. De ultra snelle service is echter enkel geldig voor een totaal bedrag vanaf 35 euro en mits een kleine bijdrage van 7,99 dollar.