Albert Heijn breidt uit in West-Vlaanderen. Het heeft drie nieuwe winkels op de planning staan: Ruiselede, Jabbeke en Brugge Sint-Michiels. De retailer is op zoek naar 120 mensen om de winkels mee uit te baten.

Albert Heijn opent in West-Vlaanderen drie nieuwe winkels. Een primeur voor Peeters-Govers, dat voor het eerst aanwezig zal zijn in de kustprovincie. De werken voor de supermarkten in Ruiselede en Jabbeke zijn al begonnen, in Brugge wordt vanavond in aanwezigheid van burgemeester De fauw het startschot gegeven voor de werkzaamheden. Albert Heijn telt op dit moment 11 winkels op West-Vlaanderen, in totaal zijn er in ons land 79 filialen. 

Albert Heijn is in West-Vlaanderen ook actief met het leveren van boodschappen aan huis – zowel bij particulieren als bij zakelijke klanten. De drie nieuwe supermarkten zijn een samenwerking tussen Peeters-Govers en franchisenemer Blauw Bloed. Jan Peeters (Peeters-Govers) geeft aan dat hij op zoek is naar 40 medewerkers op elke locatie, in totaal gaat het dus om 120 mensen. Inclusief deze drie winkels heeft zijn groep 18 winkels van Albert Heijn in handen.