Het voormalige Marks & Spencer-pand naast de Apple Store in Brussel krijgt vanaf maart 2018 twee nieuwe bewoners. Zowel A.S. Adventure als zusterbedrijf Juttu nemen hun intrek in dit prestigieuze pand op de Guldenvlieslaan.

A.S. Adventure verhuist zijn huidige Brusselse winkel in de Galerie Toison d’Or naar de aanzienlijk grotere ruimte om een uitgebreider productassortiment te brengen in de hoofdstad. Vooral het fashion assortiment zal behoorlijk uitgebreid worden, klinkt het. Met de verhuis wordt ook het Brusselse A.S. Adventure team uitgebreid van 11 naar 25 medewerkers.

 

Het gelijkvloers én de -1 verdieping van het pand zal met z’n 2.800 m² volledig toebehoren aan A.S. Adventure. De Brusselse winkel wordt daarmee ook de flagship store van de Belgische winkelketen gespecialiseerd in outdoor, vrije tijd en fashion.

 

Eerste Juttu in Brussel

Op de eerste verdieping van het pand op de Guldenvlieslaan komt een vestiging van Juttu, een zusterketen van A.S. Adventure. De conceptstore zal zo’n 1.400 m² in beslag nemen. Er worden 13 medewerkers aangeworven voor deze nieuwe winkel. Het wordt de vierde vestiging van de conceptstore, waar duurzaamheid centraal staat, na winkels in Antwerpen, Brugge en Roeselare.

Maart 

Het gehuurde pand zal grondig onder handen genomen worden om beide winkelconcepten voluit tot hun recht te laten komen. De officiële opening is voorzien voor maart 2018.