Digital Content Producer

©

Gondola

FUNCTIEOMSCHRIJVING 

Bij Gondola zijn we op zoek naar een Online Community Lead en misschien ben jij de juiste persoon! 

Gondola.be blijft immers digitaal groeien en daarom zoeken we een creatieve content creator, copywriter en/of social media duizendpoot die graag op zijn/haar eigen manier samen met ons het digitaal platform van Gondola wil uitbouwen voor de toekomst. 

Je komt terecht in ons media-team waar je deel zal uitmaken van  onze huidige redactie (print en online), de media sales, vertalers, enz. 

Jouw missie is om Gondola.be en de bijhorende social media / podcast / video kanalen op een creatieve manier in te zetten om zo onze dagelijkse content op een unieke en hapklare manier bij de lezers te brengen. 

 

Wij zoeken jou, want…

Je bent gepassioneerd, georganiseerd, creatief en analytisch. Je kan snel en punctueel zijn als het moet, en aan een grotere dossiers werken als we meer diepgang nodig hebben. 

Je bent als Online Community Lead verantwoordelijk voor de selectie, presentatie/productie en verspreiding van onze (nieuws)content voor onze honderdduizenden lezers. Je bouwt als het ware mee jouw eigen online community uit. Uiteraard voel je je online als een vis in het water en weet je nieuws en verhalen op diverse manieren bij de lezer te brengen, of dat nu via een pushbericht is of een story op Instagram.

Je brainstormt met het sales team over impactvolle acties via jouw digitale kanalen voor onze klanten, van Coca-Cola over bpost tot Delhaize of Nestlé.  

Je bent mee verantwoordelijk dat de lezer meer nieuws consumeert op gondola.be. Dit doen we door op learnings uit redactionele data verder te bouwen: welke invalshoeken appreciëren onze lezers, hoe breng je een verhaal op een kwalitatieve manier bij zoveel mogelijk lezers, ongeacht het kanaal of de vorm,...? 

 

WIE IS GONDOLA? 

Gondola is het grootste platform voor retail en merken in België. Naast nieuws en media bieden wij onze professionele klanten ook events, opleidingen en consultancy.

 

FUNCTIEVEREISTEN

  • Je hebt een affiniteit met actualiteit.

  • Je hebt een vlotte pen en schrijft foutloos Nederlands en/of Frans.

  • Je hebt gevoel voor beeld en begrijpt wat werkt op sociale media.

  • Digitale vaardigheden (video, fotobewerking, e.a) zijn een pluspunt.

  • Je bent proactief en werkt zelfstandig, maar je kan ook goed samenwerken in een team.

  • Je kan een succesvolle eerste ervaring op een (online) redactie of vergelijkbaar voorleggen (vb eigen blog of online community opgebouwd)

  • Je ondersteunt de redacties met data-inzichten om zo content op een kwalitatieve manier tot bij de lezer te brengen. 

  • Je bent mee verantwoordelijk voor het behalen van de KPI’s en je waakt er mee over dat deze behaald worden.

 

JIJ GEEFT, DUS WIJ OOK…

Wij geloven in de toekomst van ons uniek platform en het potentieel dat voor ons ligt. We geloven ook in de mensen die dit mee mogelijk maken en in het feit dat ieder van hen met haar of zijn eigenheid het verschil kan maken. Daarom gaat het bij Gondola niet enkel over een unieke groei- en carrière-opportuniteit, maar over het deel uitmaken van onze familie. We hechten uiteraard belang aan de basics (goede verloning, vast contract, extralegale voordelen, enz.), maar nog meer aan een fijne werkomgeving (Chateau Beaulieu), een flexibele teamgeest (mix van thuiswerk en kantoor), opleidingsmogelijkheden en een transparante bedrijfs-structuur waar iedereen bereikbaar is voor elkaar.

 

CALL TO ACTION

Een term die je nog vaak zal gebruiken in jouw nieuwe rol als Online Community Lead en waarbij je nu meteen het goede voorbeeld mag geven. Waag jij na het lezen van bovenstaande functie je kans of blijf je verder dromen? Solliciteer snel via onderstaande knop als de functie van Online Community Lead jou op het lijf geschreven is.