Voor het 10de jaar op rij presenteert Gondola Academy haar Retail Scan-poster, die een inventarisatie maakt van de food retail in België, hun winkelbestand, onderverdeeld in formaten, oppervlakte, aantal werknemers en natuurlijk hun respectievelijke marktaandelen! Een jaarlijkse afspraak voor velen van u, aangezien deze oefening de enige bron is, zowel publiek als onafhankelijk, voor het opvolgen van de evolutie van concurrerende speler.

 

Infosessie: meer analyse en commentaar

Elke publicatie van onze Retail Scan poster wordt gevolgd door een infosessie waarin Silvie Vanhout, managing partner van Gondola Academy, en Christophe Sancy, hoofdredacteur van Gondola Magazine, dieper ingaan op de verstrekte toelichtingen, analyses of commentaren. 

 

Het programma

10.00 uur: inleiding en presentatie van de methodologie

10:10 uur: belangrijkste verschillen met vorig jaar

10u20: De markt verwachtingen van de redactie van Gondola Magazine. Christophe Sancy zal hypothesen en meningen delen over de invloed van deze factor op de markt, en over de voornaamste prioriteiten van de belangrijkste supermarktketens van het land.

11u15 : Q&A & wrap up

11.30 uur: einde

 

Hoe ontvang je je eigen exemplaar van de poster?

Gondola Academy publiceert nu 4 posters per jaar, in een collectie genaamd "The Essentials", waarin alle aspecten aan bod komen: Shopper Marketing (Vol. 1), Promotions (Vol. 2), Retail Scan - Market Share (Vol. 3) en FMCG Categorieën (Vol. 4). Al deze posters worden gratis verstuurd naar houders van een Gondola abonnement (Basic, Basic+, Professional of Enterprise). Heeft u geen abonnement ? Schrijf u hier in om, naast alle voordelen van een abonnement, uw exemplaar van deze posters te ontvangen. Deelnemers aan de Gondola Academy Live Retail Scan sessie ontvangen hun exemplaar per post.

 

Deze infosessie wordt gemodereerd door Silvie Vanhout (NL) en Christophe Sancy (FR). In het belang van het evenwicht zullen ze zich elk in hun moedertaal uitdrukken, maar ze zijn perfect in staat om uw vragen in de gewenste taal te beantwoorden.

 

Prijs

De deelname prijs is 250€. Deze info sessie is gratis voor bedrijven met een Gondola Professional Membership.

 

Schrijf je vandaag nog in voor onze infosessie!