• Magazine
  • Society
  • Academy
  • Consulting
  • Foodservice
Inloggen Zoeken
  • NL
  • |
  • FR
Abonneer je
  • Nieuws
    • Foodservice
    • Magazine
    • In beeld
    • Video
  • +PLUS
  • Dit is nieuw!
  • Edities
    • Lees online
  • Abonnementen
    • Overzicht
    • Media Company Pack
    • Professional
    • Basic Plus
    • Basic
    • Free
  • Adverteren
    • Magazine & Online
    • Video
    • Posters
    • Testimonials Print
    • Testimonials Online
  • Contact
    • Contact
    • FAQ
  • Jobs
  • Nieuwsbrief
  • Whatsapp Channel
  • Magazine
    • Nieuws
      • Foodservice
      • Magazine
      • In beeld
      • Video
    • +PLUS
    • Dit is nieuw!
    • Edities
      • Lees online
    • Abonnementen
      • Overzicht
      • Media Company Pack
      • Professional
      • Basic Plus
      • Basic
      • Free
    • Adverteren
      • Magazine & Online
      • Video
      • Posters
      • Testimonials Print
      • Testimonials Online
    • Contact
      • Contact
      • FAQ
    • Jobs
    • Nieuwsbrief
    • Whatsapp Channel
  • Society
    • Home
    • Sessies
    • In beeld
      • Video
    • Podcasts
    • Nieuws
    • Member worden
    • Over
    • Members
    • Bestuur
    • Partners
    • Contact
  • Academy
    • Home
    • Over
    • Consultancy
      • Info
      • Opdrachten
    • Publicaties
    • Opleidingen & Congressen
    • Video Opleidingen
    • Experts
    • Contact
  • Consulting
  • Foodservice
Inloggen Zoeken
  • NL
  • |
  • FR

Serie

+ Plus Serie Carrefour: Het succes van de ‘pick & mix’-formule tijdens eindejaar

 •  Foodretail

+ Plus Serie Aldi: Meer wereldse smaken aan de feesttafel

 •  Foodretail

+ Plus Serie Lidl: Gemak boven alles tijdens eindejaar

 •  Foodretail

+ Plus Serie Albert Heijn: Alcoholvrij en gemak zullen zegevieren dit eindejaar

 •  Foodretail

+ Plus Serie Delhaize: Premium en gemak spelen de hoofdrol tijdens eindejaar

 •  Foodretail

+ Plus Serie Colruyt: Klassiek tijdens Kerstmis, foodsharing tijdens Nieuwjaar

 •  Foodretail

+ Plus SeRIE Sophie Delobelle (Spar Lambrechts): “We moeten kleine supermarktwinkels koesteren”

 •  Foodretail

+ Plus SeRIE Anne Lefebvre (Delhaize): “Ik droomde ervan mijn twee passies te combineren: foodretail & ondernemen”

 •  Foodretail

+ Plus SeRIE Philippe Calliauw (Jumbo): “We voelen dat Jumbo in een positieve flow zit”

 •  Foodretail

+ Plus SeRIE David Vandecaetsbeek (Albert Heijn): “Zondag is een belangrijke dag voor ons”

 •  Foodretail

+ Plus SeRIE Valérie Vierendeels (Intermarché): “2024 was een intens jaar, maar de resultaten zijn beter dan verwacht”

 •  Foodretail

+ Plus SeRIE Lawrence Vechter (Alvo): “Kandidaat-medewerkers bellen vaak last-minute af voor een sollicitatiegesprek”

 •  Foodretail

Pagination

  • Current page 1
  • Page 2
  • Page 3
  • Page 4
  • Page 5
  • Page 6
  • Page 7
  • Volgende Volgende
  • Last page Last »
  • Retailallianties: Slimme strategie of machtsmisbruik

  • Interview met Veerle De Witte (CEO van Standaard Boekhandel Group): “Een omnichannel klant geeft drie keer zoveel uit als een 100% online klant”

  • Dossiers: bereide maaltijden, soep, warme sauzen, charcuterie, kaas, eindejaarsproducten ....
Bekijk de nieuwste editie!

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?

  • Nieuws
  • +PLUS
  • Dit is nieuw!
  • Edities
  • Abonnementen
  • Adverteren
  • Contact
  • Jobs
  • Nieuwsbrief
  • Whatsapp Channel
  • Home
  • Sessies
  • In beeld
  • Podcasts
  • Nieuws
  • Member worden
  • Over
  • Members
  • Bestuur
  • Partners
  • Contact
  • Home
  • Over
  • Consultancy
  • Publicaties
  • Opleidingen & Congressen
  • Video Opleidingen
  • Experts
  • Contact

Contact

  • Kasteel Beaulieu

    ​​​Woluwelaan 100 1830 Machelen

    ​​​​​

     

  • +32 2 616 0000
  • info@gondola.be

Volg ons op

© Gondola Group FAQ Adverteermogelijkheden Algemene voorwaarden
Site by wieni