Elke dag houden we u via onze website op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de retailsector, de nieuwste winkelconcepten, de leukste trends en de interessantste studies. Nu willen we u als trouwe lezer attent maken op een bijzonder evenement, dat op 1 juni doorgaat: Gondola Day.

 

Netwerken met professionals 

Als lezer van Gondola maakt u deel uit van een grote ‘community’ van professionals uit de retail- en FMCG-sector. Op Gondola Day heeft u de kans om elkaar te ontmoeten, kennis uit te wisselen en zo uw netwerk uit te breiden.

 

20 topsprekers

We zijn bij Gondola bijzonder trots op het programma dat we samengesteld hebben. Zo hebben we dit jaar heel wat topsprekers kunnen strikken voor Gondola Day. Het gaat om vooraanstaande figuren in verschillende aspecten van retail (marktkennis, design, strategieën, digital, …), die samen een mooie totaalvisie bieden op de sector. Ontdek alle sprekers op onze website!

 

Workshops à la carte!

Gondola Day verwelkomt 600 deelnemers, maar niet iedereen hoeft dezelfde workshops of presentaties bij te wonen. Om voldoende interactie te garanderen, organiseren we tussen de plenaire sessies door ook drie parallelle workshops rond de thema’s "Innovation", "xCommerce" en "Customer Experience". Elk van deze drie workshops vindt twee keer gedurende de dag plaats, zodat iedereen de kans heeft om de sessies te volgen die hen het meeste interesseren. Aan u de keuze dus! Klik hier voor het volledige programma.

 

Reserveer voor het te laat is!

Leden van The Retail Society, neem contact op met r.elantari@gondola.be voor uw VIP-code, die gratis toegang geeft tot het evenement.

Abonnees van Gondola Magazine, neem contact op met r.elantari@gondola.be om te genieten van 50% korting op de toegangsprijs.