Sales Assistant Export - Pauwels Sauzen

Regio: Vestiging Oelegem, Antwerpen

Word smaakmaker bij Pauwels Sauzen! Pauwels Sauzen groeit en zoekt een Sales Assistant Export. Ben jij een klantgerichte administratieve professional met ervaring op een commerciële binnendienst? Solliciteer dan nu.

Jobomschrijving:

Als Sales Assistant Export ben je verantwoordelijk voor het commercieel en efficiënt administratief opvolgen van klantendossiers van onze Retail en Export klanten. Dit om een tijdige beschikbaarheid van goederen te waarborgen. Je analyseert de verkoop, volgt de stock op en stuurt indien nodig de forecast bij. Hierdoor zorg je voor een maximale klantentevredenheid.

Key skills:

  • Je behaalde een Bachelor diploma en hebt minimum 5 jaar ervaring op een commerciële binnendienst, bij voorkeur met kennis van Export.

  • Je kan vlot werken met het MS Office pakket (Word, Excel, Outlook) en je bent in staat de bedrijfseigen software snel onder de knie te krijgen.

  • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en werkt zeer gestructureerd en nauwkeurig. Je hebt een goede affiniteit voor het administratief proces binnen de systemen.

  • Je bent sterk administratief onderlegd en hebt ervaring met productie- en verkoopprocessen. Je hebt ervaring met facturatie vereisten.

  • Je communiceert duidelijk, gestructureerd en constructief met de nodige overtuigingskracht en op een klantvriendelijke manier naar je interne en externe klanten toe.

  • Je beheerst het Nederlands, Frans en Engels grondig in woord. Kennis van Duits en/of Spaans is een pluspunt.