Over

Missie van Gondola Society

Het bouwen van een nationaal netwerk. Gericht op de retailsector in het algemeen en de voedingsindustrie. Het is ons ultieme doel om meerwaarde te creëren en een professioneel netwerk van kwaliteit te bieden aan de leden en hun bedrijven. Dat zal uiteindelijk de gebruiker, de shopper, de klant ten goede komen.

Dankzij talrijke meetings voor elke doelgroep rond specifiek thema’s en hun specifieke interesses. Het uitwisselen en delen van kennis, de beste en slechtste methodes, ervaringen en realisaties met open discussies achteraf.

Lid worden van Gondola Society

Gondola Society is een business club die gericht is op professionals uit de retail en de FMCG. Een lidmaatschap van Gondola Society is dan ook voorbehouden aan professionals uit de sector. Voor dienstverleners, derden en consultants gelden speciale regels. Contacteer society@gondola.be voor meer informatie. 

Individueel Membership: 650€/jaar

U kunt hier kiezen uit de domeinen die u interesseren:

  • FOOD-RETAIL
  • NON-FOOD
  • DIGITAL

  Dit lidmaatschap laat een persoon toe om deel te nemen aan de Food-retail, Non-food en Digital sessie van Gondola Society. Met deze optie is het echter niet mogelijk om iemand anders in uw plaats te laten deelnemen.

  Company Membership: 1.950€/jaar

  U kunt hier kiezen uit de domeinen die u interesseren:

  • FOOD-RETAIL

  • NON-FOOD

  • DIGITAL

  Dit lidmaatschap is geldig voor 6 verschillende leden van hetzelfde bedrijf. 3 onder hen mogen gratis deelnemen aan elke sessie van Gondola Society rond het gekozen thema.