Wink, het drive-enseigne van de groep louis delhaize, pakt uit met een dubbele ultrasnelle service. Vanaf nu kunnen klanten hun bestelling al 1 uur na bestelling ophalen, en duurt de afhaling nog slechts 2 minuten.

Het Wink-concept werd een goed jaar geleden gelanceerd als eerste stand-alone drive van België. Nu pakt de “afhaalsupermarkt” uit met een nieuwigheid: klanten kunnen hun bestellingen voortaan al na 1 uur, in plaats van het eerdere 2 uur, ophalen bij Wink. Daar zal een medewerker gratis de boodschappen in de koffer plaatsen, amper 2 minuten na aankomst. Die snelheid is alleen mogelijk dankzij een organisatie die volledig gedigitaliseerd is en volledig is geoptimaliseerd op maat van de medewerkers die de bestellingen van klanten verwerken.

Met het concept van ‘de snelste boodschappen van België’ wil Wink een adequaat antwoord bieden op het wijzigende consumptiegedrag van de consument. “Wij geloven dat een gezin met kinderen ongeveer 4 uur per week kan winnen door de boodschappen online te doen en via een drive-in afhaalpunt op te pikken. Consumenten zijn vandaag de dag meer dan ooit op zoek naar manieren om tijd te winnen, en zo meer kwalitatieve vrije momenten te hebben. Indien ze het verlies aan tijd om boodschappen te doen - gaande van parking zoeken tot de file aan de kassa’s - kunnen vermijden, dan zullen ze dat ook zeker doen,” vertelt Cédric Antoine, Algemeen Directeur van Wink.