Zoals elk jaar verwelkomt Gondola Day je voor een dag vol inhoud. De editie 2024 van Gondola Day vindt plaats op 16 mei in Kinepolis Imagibraine in Braine-l'Alleud onder het centrale thema "And&And".

Ontdek nieuwe perspectieven op de wereld van retail en duik in een oneindige wereld van mogelijkheden. Gondeldag betekent meer dan 250 bedrijven en meer dan 800 netwerkmogelijkheden dankzij de hoge opkomst die dit unieke evenement genereert. Dit jaar illustreert het centrale thema "And&And" de kracht van veelzijdigheid en synergieën.

Het thema van dit jaar spreekt me in het bijzonder aan omdat je als bedrijf/merk momenteel moet richten op verschillende aspecten van marketing om duurzaam leiderschap te kunnen behouden naar de toekomst.  

Mieke De Laat
Marketing Manager Benelux chez McCain Foods

Ontdek hoe de succesvolle bedrijven van vandaag gedijen door zich op meerdere aspecten te richten. And&And logica wordt de sleutel tot innovatie EN groei EN duurzaam succes in de dynamische retailomgeving van morgen.

Gondola Day is een dag vol presentaties en meer. Met meer dan 20 stands kun je de rijke verscheidenheid van de sector proeven, ontdekken en ervaren. Het is een unieke ervaring voor professionals die hun horizon willen verbreden EN contacten willen leggen met collega's uit de sector.

 

“De diversiteit aan sprekers, die enerzijds kunnen inspireren en anderzijds learnings en inzichten voor samenwerking kunnen brengen.”     

Tom Smidts
Head of Country & Customer Business Development - Unilever Belux

Sprekers van dit jaar

Met meer dan 20 sprekers zal Gondola Day de grote namen uit de industrie verwelkomen! Onder degenen die presenteren : 

  • Marit van Egmond, CEO van Albert Heijn
  • Sven Dochez, Directeur Toevoer & Innovatie bij Q8
  • Gwendi Hernalsteen, Verkoopdirecteur Off Trade bij Alken Maes
  • David Bicheron, CEO van Picadeli France Belux
  • Siska De Lombaerde, Country Director België & Luxemburg bij Takeaway.com

Gondola Day is veel meer dan een opeenvolging van vergaderingen, het is een waardevolle kans voor persoonlijke groei en verbinding met de wereld om ons heen.  

Geoffroy Gersdorff
General Manager Carrefour Belgium

Na het evenement vertrek je niet met lege handen!

De Gondola Day Box wacht op je aan het einde van een dag vol interessante sprekers en ontmoetingen. Deze exclusieve box gaat verder dan een standaard goodiebag. Je ontdekt een heleboel innovaties EN producten uit de foodretailsector.

©

Gondola Society

Gondola Day 2023: terugblik in beelden

Benieuwd hoe de laatste editie van Gondeldag in 2023 verliep? Bekijk de foto's van het evenement en proef de inspirerende sfeer van deze bijzondere dag!

Klik hier!

Gondola Day 2024: praktische informatie

Gondolay Day vindt dit jaar plaats op 16 mei 2024.

🕘 Van 9u30 tot 19u00

📍In Kinepolis Imagibraine, Boulevard de France 1, 1420 Eigenbrakel

Klik hier!
Gondola Day 2024: praktische informatie