Een broodje of een gebakje eten, of van een tas koffie sippen terwijl je je was doet, het is sinds kort mogelijk! Sinds vandaag kunnen de inwoners van Amsterdam dankzij de internationale samenwerking tussen Bosch en Persil, profiteren van het nieuwe concept “Wash & Coffee”.

Deze keten van wassalons opent vandaag de deuren in Amsterdam en kende reeds veel succes in Munchen waar ze sinds 2010 bestaat.

“Wash & Coffee” biedt u alle mogelijk comfort, maar is zeker geen plaats om enkel te ontspannen, zo is er bijvoorbeeld gratis WIFI. Dat biedt studenten de mogelijkheid om te studeren en werkenden om te … werken! Aan degenen die hun was liever helemaal uitbesteden is er ook gedacht met de geïntegreerde was- en strijkdienst. “Wash & Coffee” zal regelmatig evenementen en strijkateliers organiseren. Maar daar houdt het helemaal niet! Het personeel is er zelfs op getraind om de klanten te adviseren over de wasmachines, droogkasten en wasmiddelen. De Ipads die tegen de muur zijn gemonteerd zijn er om wasdebutanten met specifieke tips bij te staan.

Meer informatie: www.wash-coffee.nl