Aveve begint met e-commerce: het lanceert een Click & Collect-systeem waar 115 fysieke winkels aan deelnemen. Nochtans zei de winkelketen vorig jaar nog maar dat het volledig wou inzetten op beleving in fysieke winkels.

Aveve start met e-commerce in de vorm van een Click & Collect service. “Na de introductie van het nieuwe winkelconcept met focus op beleving vorig jaar, willen we onze winkels nu verder klaarmaken voor de toekomst met deze Click & Collect service,” aldus Stefan De Clercq, BU Director Franchise & Retail bij

Arvesta, het moederbedrijf achter de Aveve-winkels. De beslissing om nu mee in het e-commerce verhaal te stappen is een logische ‘next step’ in het groeiverhaal van de Aveve-winkels, klinkt het. “Bovendien bieden we onze klanten op die manier een veilig alternatief om tijdens deze covid-periode het winkelbezoek zo kort en efficiënt mogelijk te houden. En kunnen we de consument, zelfs in geval van een volgende lockdown, steeds blijven verzekeren van de essentiële producten.”