Het evenement nadert: SIAL 2012 opent zijn deuren op 21 oktober aanstaande en verwacht 140.000 bezoekers, waarvan meer dan 60% internationale bezoekers. De beurs van Villepinte is er als onbetwiste wereldwijde spil van de voedingsector in geslaagd dit professionele publiek aan te trekken en aan zich te binden: 88% van de bezoekers geeft te kennen dat ze tevreden waren over hun bezoek. Waar zijn ze op zoek naar? 70% is op zoek naar nieuwe producten of nieuwe leveranciers. 76% van de bezoekers zegt dankzij SIAL nieuwe producten te hebben ontdekt, wat niet verwonderlijk is gezien het feit dat 78% van de exposanten met iets nieuws komt. Samengevat, deze beurs biedt een reis door de wereld van voeding en innovatie die u absoluut niet moet missen. Een advies? Trek meer dan een dag uit voor uw bezoek aan de beurs. En om het u nog makkelijker te maken, kunt u nu al uw bezoekersbadge bestellen op de site

www.sialparis.fr.

Wat biedt de beurs voor nieuws ?

SIAL trekt altijd veel bezoekers met het opmerkelijke decorontwerp van "Observatoire de l'Innovation", de fantastische vitrine voor de mondiale voedseltrends. Dit jaar biedt de beurs een nog succesvollere ruimte, midden in hal 6: “Pôle Innovation". In deze ruimte vindt u zowel tal van innovatieve producten van het “Observatoire des Tendances” als producten aangeboden aan de jury van SIAL d'Or. Nog mer nieuws: SIAL d'Or presenteert innovatieve en al in hun respectieve markten (29 landen) succesvolle producten. De producten van SIAL INNOVATION zijn misschien de commerciële successen van de toekomst. Ga dit dus vooral zien!

SIAL heeft zijn eigen TV ...

SIAL TV is een ander nieuw initiatief, die in haar programma’s debatten biedt, rondetafelgesprekken, conferenties, reportages en standpunten over tal van thema's: de samenleving, duurzame ontwikkeling, markt, voeding en gezondheid, en ketens. En een dagelijkse ontmoeting: "La minute de l’innovation”. Een kroniek van de producten van morgen, gepresenteerd vanaf het “Observatoire SIAL Innovation”.

Een ander goed idee, SIAL OFF: de beurs heeft voor haar bezoekers en exposanten een bijzondere aanbieding (kortingen, geschenken, diensten, etc.) bedongen, die u de mogelijkheid biedt om een groot aantal innovatieve plekken in Parijs te ontdekken die verband houden met voeding en gastronomie.

En natuurlijk biedt de beurs nog steeds bekende activiteiten als "Cuisine by Sial", "Wine Innovation Forum" en de ruimte Food Design. De bezoeker wordt op een uitstekende manier geholpen om zijn bezoek te structureren rond bepaalde thema’s als hij door de 19 expositieruimtes wandelt gewijd aan verschillende voedselketens.

We kunnen hieraan toevoegen dat de gelijktijdig gehouden beurzen SIAL, IPA (Process en Voedselverpakking) en In-Food (Verwerkte Voedingsmiddelen, Ingrediënten en Uitbestedingsoplossingen) de bezoekers een uitgebreid overzicht biedt van de voedingsmiddelenindustrie.

Wij hopen u in Villepinte te ontmoeten tussen 21 en 25 oktober aanstaande. U zult er natuurlijk ons tijdschrift vinden, evenals meer dan 1.500 internationale journalisten. En we kunnen niet nalaten u nog eens aan te raden die reis te maken!

Informatie en bestellen bezoekersbadge: www.sialparis.fr