Een nieuwe site die dringend om een plaats tussen uw bladwijzers vraagt: het platform shopfloor.be heeft zich ontwikkeld en wordt shoptimizer.be, waarbij het zijn krachten zal bundelen met het magazine Gondola. Wat zult u hier kunnen aantreffen? Een grote hoeveelheid concrete gevallen met illustraties van goede (en soms minder goede) praktijken op het gebied van shopper marketing. Wekelijks zullen hier ten minste 10 nieuwe cases van retail verkooppunten worden beschreven, geïllustreerd en geanalyseerd, ofwel een goudmijn aan informatie die veel uitgebreider is dan de voorbeelden die maandelijks in Gondola Magazine worden opgenomen. Kers op de taart: raadpleging van een deel van dit permanente overzicht is… gratis! En biedt u keus te over om up-to-date te blijven: e-mail alerts, RSS feeds, maandelijkse e-newsletters,

Linkedin, Facebook, Twitter of Google+!

Maar Shoptimizer is meer dan een informatieportaal over shopper marketing. Het is een ware toolbox voor alle organisaties die proberen hun eigen praktijken met betrekking tot verkooppunten te optimaliseren.

  • U wilt uw teams laten profiteren van workshops over de actualiteit en de Do's/dont's op het gebied van POS-acties?
  • Toegang hebben tot gegevens die specifiek binnen uw domein vallen?
  • Uw teams stimuleren door trainingen aan te bieden?
  • Uw strategische overwegingen of actieplannen baseren op inzichten die rechtstreeks vertaald kunnen worden in operationele aanbevelingen?
  • Onderwerpen monitoren die van belang zijn voor uw enseigne of uw merk?
  • Toegang hebben tot data die zijn verzameld door onze permanente analyse-instrumenten?
  • Ad hoc een onderzoek houden?

Al deze instrumenten zijn beschikbaar in de Shoptimizer toolbox. Aan u om deze naargelang uw behoeften te activeren!

Start shoptimizing your business today!

Abboneer u gratis op het platform Shoptimezer.be!V.decoster@shoptimizer.be