Sequoia zet zijn expansie in Brussel verder. Na winkels op het Jourdanplein (Etterbeek) in maart en op de Lesbroussartstraat (Elsene) in oktober 2019, wil de bioketen een 11de winkel openen in Elsene.

De nieuwe vestiging zal neerstrijken in de Waterloosesteenweg in Elsene, vlakbij de Delhaize Molière en de tweedehandswinkels Pêle-Mêle. “De winkel zal zich uitstrekken over een oppervlakte van 400 m2”, vertelt Laurent Verheylesonne, marketingmanager bij Sequoia. “De werken zijn ondertussen volop bezig en de opening staat gepland voor april 2020, afhankelijk van de vooruitgang van de werken.”

Dankzij deze expansie verstevigt de bioketen, die ondertussen al meer dan 30 jaar actief is, zijn positie op de Brusselse markt. Daar heeft ze onder meer verkooppunten in Sint-Lambrechts-Woluwe, Evere, Ukkel, Watermaal-Bosvoorde, Waterloo, Edingen, Waver en Hoeilaart. Bovendien heeft Sequoia nog meer plannen. Zo wil het in 2020 ook zijn winkel in Waterloo volledig vernieuwen. “De winkel in Waterloo, die ondertussen al 10 jaar bestaat, wordt in 2020 volledig vernieuwd”, vervolgt Laurent Verheylesonne. “Het gaat om een totaal nieuw concept, dat als model moet dienen voor de toekomstige Sequoia-winkels”. Ter herinnering, Sequoia kondigde onlangs aan dat het CO2-neutraal wil zijn tegen 2020.