Rudi Petit-Jean, vandaag nog directeur van Gamma in België, wordt directeur van Sligro-ISPC in België. Hij gaat er op 15 oktober aan de slag en wordt verantwoordelijk voor de integratie van ISPC en de uitbouw van het vestigingennetwerk van Sligro-ISPC.

Onlangs raakte bekend dat Petit-Jean Gamma op het einde van de maand september zou verlaten om zijn loopbaan buiten het bedrijf verder te zetten. Sligro Group heeft nu bevestigd dat hij directeur wordt van Sligro-ISPC.

De Nederlandse groep heeft begin dit jaar de Belgische horecagroothandel ISPC overgenomen. Na deze acquisitie bleef ISPC-eigenaar en -CEO Ivan Sabbe op post om de integratie te voorbereiden. Petit-Jean moet nu de integratie zelf verwezenlijken.

Als directeur Sligro-ISPC zal Rudi Petit-Jean deel uitmaken van het directieteam van Sligro Food Group Belgium en daarmee mede verantwoordelijk zijn voor de ambitieuze groeidoelstellingen van de groep in België”, stelt de Nederlandse groep in een communiqué.

Die zegt tevens dat de ervaring van Petit-Jean, die de afgelopen 20 jaar als formuledirecteur van Gamma in België de keten liet groeien van 34 naar 86 winkels, “uitstekend past bij de plannen van Sligro Food Group Belgium”.