Primark opent zijn tweede Brusselse vestiging in de lente van 2019. Die zal neerstrijken op de Elsensesteenweg en is bijna dubbel zo groot als zijn eerste vestiging in Brussel.  

De eerste Primark-winkel in de Brusselse regio zag in december 2014 het licht in de Nieuwstraat. Enkele jaren later volgt er een tweede vestiging in de hoofdstad, meer bepaald op de Elsensesteenweg, de tweede belangrijkste handelstraat in Brussel na de Nieuwstraat. De opening staat gepland voor de lente van 2019.

Het nieuwe pand strekt zicht uit over een oppervlakte van 5.500m2, bijna dubbel zo groot dan het vorige winkel in Brussel. Bovendien zou de vestiging volgens Primark voor meer lokale werkgelegenheid moeten zorgen. “We zijn blij dat we de opening van onze tweede Brusselse winkel op de Elsensesteenweg, een geweldige locatie, mogen bevestigen. We zijn erg ongeduldig om onze artikelen die bekend staan om hun aantrekkelijke prijzen voor te stellen aan onze klanten uit Brussel en uit de omgeving van de Elsensesteenweg”, verklaart Gerry Butler, algemeen directeur van Primark Benelux.