Op vrijdag 15 juni opende Picard Surgelés zijn eerste verkooppunt in België, op het nummer 120 van de Brusselsesteenweg in Waterloo. De winkel is 250m2 groot en telt zo’n 860 artikelen. Hij zal van maandag tot en met zaterdag geopend zijn van 9 uur ’s ochtends tot 20 uur ’s avonds, en op zondag van 9 tot 13 uur. Parkeren kan op een van de vijftien voorbehouden plaatsen.

Het conceptBij de inrichting van de winkel werd heel wat aandacht besteed aan de kleuren: terwijl de hele onthaal- en dienstverleningszone baadt in een warm oranje, werd er in de ruimte waar de rekken zich bevinden vooral gewerkt met blauw, dat een grote rust uitstraalt. Je vindt er twee verschillende universums, “A table” en “En cuisine”.

Picard kan prat gaan op 35 jaar ervaring en telt meer dan 900 winkels in Frankrijk en Italië. De keten geeft aan zijn klanten de waarborg dat alle producten en diensten van hoge kwaliteit zijn. De groep is zelfs uitgerust met een “Charte de qualité”, waarop nauwlettend wordt toegezien door een team van bio-ingenieurs en biotechnologen.

Picard Surgelés is van plan zich de komende maanden sterker te gaan ontwikkelen in België.

Wie meer wil weten over deze nieuwe speler op de markt geven we afspraak op onze website.