De opening van de Albert Heijn-supermarkt in Sint-Truiden heeft voor een ware volkstoeloop gezorgd. De winkel moest zelfs enkele keren de deuren sluiten omdat de maximale capaciteit werd bereikt. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

De opening van een Albert Heijn-winkel in België gebeurt naar goede gewoonte onder grote belangstelling. Zo werd de stock van de AH in Gent onlangs al na enkele dagen leeggekocht. Er werd dan ook veel volk verwacht op de opening van de vestiging in Sint-Truiden, de eerste voor de provincie Limburg. Zeker omdat de keten al populair is bij Limburgers die over de grens gaan winkelen. Er werden dan ook zo’n 2.000 geïnteresseerden geteld op de opening van Albert Heijn Sint-Truiden. Daarmee werd de maximale capaciteit van de winkel verschillende keren bereikt, waardoor de deuren enkele keren op slot gedaan werden en nieuwe klanten pas werden binnengelaten als anderen de winkel verlaten.

Het is de 19de supermarkt van de Nederlandse retailer in ons land en die is gevestigd in het voetbalstadion van Sint-Truiden.