Als alles goed gaat opent Jumbo nog voor de zomervakantie zijn deuren in Deurne, zo schrijft Het Laatste Nieuws. Al zouden de coronacrisis en de maatregelen van de overheid wel eens roet in het eten kunnen gooien.

We kondigden al eerder aan dat Jumbo een nieuwe winkel wou openen in Deurne. Die zal neerstrijken op de Lakborslei 143 en strekt zich uit over zo’n 2.000 m2. In totaal zullen er zo’n 70 medewerkers aan de slag gaan, maar tot nu toe was nog niet duidelijk wanneer dat exact zou gebeuren. Het Laatste Nieuws schrijft nu echter dat de opening voorzien is voor de zomervakantie, al benadrukt woordvoerster Sally Herygers, dat alles afhangt van de coronacrisis en de maatregelen die de regering nog zal nemen.

In zijn nieuwe winkel pakt Jumbo uit met een groot assortiment, lage prijzen en ‘de beste service’, aldus de keten. Daarnaast werkt de supermarkt bij zijn vleesassortiment bijvoorbeeld samen met Belgische leveranciers en kunnen klanten er ook terecht voor verse pizza’s, belegde broodjes, of een zelf samengesteld boeket. Afwachten dus of klanten al voor de zomervakantie terecht kunnen in de nieuwe winkel...