Na een aanpassing blijkt dat de omzet van Groupon niet 713,4 miljoen dollar was, maar 312,9 miljoen. Een daling van meer dan 55 procent.

BeursgangDe advertentiesite rekende eerst alle inkomsten van een online coupon mee, zonder het deel dat naar de ondernemer gaat, eraf te halen. Omdat Groupon een beursgang voorbereidt hebben toezichthouders van de Securities and Exchange Commission de boekhouding van de website onder de loep genomen waardoor ze deze hebben moeten aanpassen. Het bedrijf uit Chicago vroeg in juni in New York een beursnotering aan en hoopt eind oktober, begin november op de beurs te staan. De omzet van het eerste half jaar van 2011 is ook aangepast, naar 688,1 miljoen dollar. Eerder zei het bedrijf nog dat het om 1,5 miljard dollar ging.

COOVerder werd ook bekendgemaakt dat Chief Operating Officer (COO) Margo Georgiadis na vijf maanden weer teruggaat naar haar voormalige werkgever Google. Het vertrek van Georgiadis heeft volgens Groupon-oprichter Andrew Mason geen effect op de bedrijfsvoering.

KortingGroupon bestaat sinds 3 jaar en is een populaire website die kortingen aanbiedt op verschillende dingen, van dineetjes tot parachutespringen. Het woord 'group' in de naam refereert aan het feit dat de kortingen vaak pas gaan gelden als een groep mensen zich ervoor aanmeldt.