Als grootste B2B-inkoopcentrum van Europa verbindt Trademart in Brussel retailprofessionals met meer  dan 1500 merken en aanbieders uit de sectoren fashion, home & living, baby & kids, sports en retail  services. 

Verschillende retailsectoren onder één dak

Trademart trekt een breed scala van retailprofessionals aan, waaronder handelaars, webshopeigenaars,  conceptstores, kappers, schoonheidsspecialisten, projectontwikkelaars, horeca-uitbaters en meer. Zij  komen er om producten en collecties in te kopen voor hun zaak. Met maar liefst 7  inkoopdepartementen binnen de sectoren fashion, accessoires, schoenen, handtassen, baby & kids,  home & living, sport en retailservices, biedt Trademart een uitgebreid assortiment aan producten en  diensten op één locatie. 

Trademart building
©

Trademart

Binnen deze departementen vind je meer dan 350 exposanten, die gezamenlijk een indrukwekkende  selectie van meer dan 1500 merken vertegenwoordigen. Dit stelt bezoekers in staat om onder één dak  bij Trademart, een diverse en uitgebreide selectie aan producten te ontdekken en aan te bieden aan hun  eindklanten. 

Ontdek alle Trademart-merken 

Klik hier!

Hoe koop je in bij Trademart? 

Bij Trademart bieden we twee combineerbare inkoopmodellen aan, waarbij retailers zowel direct uit  voorraad kunt inkopen als op bestelling of voororder. 

In de cash & carry-concepten home & living & go en fashion & accessories & go vind je een breed scala aan producten op voorraad, waaronder meubels, verlichting, decoratie, tafelgerei,  verpakkingsmaterialen, seizoensdecoratie, outdoor decoratie, mode, schoenen, tassen, juwelen en  accessoires. Het assortiment verandert wekelijks om de laatste trends te kunnen bieden. 

Trademart, clothes
©

Trademart

Daarnaast vind je bij Trademart gerenommeerde merken die werken op basis van collectie of op  bestelling binnen de departementen fashion, home & living en baby & kids. Dit geeft retailers de  mogelijkheid om een brede selectie aan producten te verkennen en aan te bieden aan jouw klanten,  afgestemd op hun behoeften en voorkeuren.

Trademart on Orderchamp: omnichannel inkoopervaring 

Dankzij de nauwe samenwerking met het digitaal B2B inkoopplatform Orderchamp, krijgen retailers bovendien makkelijk online toegang tot de diverse merken die Trademart te bieden heeft. Met een  speciale Trademart-filter op het Orderchamp-platform kunnen retailers moeiteloos een steeds  groeiend aantal Trademart-merken ontdekken en direct inkopen. Deze innovatieve samenwerking  weerspiegelt de voortdurende evolutie van de retailmarkt en voldoet aan de groeiende vraag naar een  naadloze omnichannel inkoopervaring. 

In het retaillandschap is de combinatie van een fysieke locatie én een digitaal platform  bijzonder belangrijk. Het tastbaar maken van producten blijft cruciaal in onze sector, en tegelijkertijd  willen we met onze online aanwezigheid retailers en exposanten nog makkelijker in contact brengen  met elkaar. De samenwerking met Orderchamp laat ons toe om invulling te geven aan onze  omnichannel strategie.

Guy Stevens
CEO Trademart 

Koop online Trademart-merken in 

Klik hier!
Koop online Trademart-merken in 

Trademart bezoeken 

Trademart is vlot bereikbaar aan de rand van Brussel, in nabijheid van op- en afritten. Toegang tot  Trademart is gratis voor professionals die actief zijn in onze inkoopsectoren. Je vraagt je toegang online  in 2 minuten aan: 

Vraag hier je jaarkaart aan > 

Meer info op www.trademart.be 

Klik hier!