Medi-Market opende vorige week zijn allereerste parafarmacie in de Carrefour hypermarkt in Bierges, vlakbij Waver. Deze opening kadert in de strategische langetermijnsamenwerking die de retailer en Medi-Market in april sloten. De nieuwe shop-in-shop biedt klanten meer comfort omdat verschillende diensten nu op één plaats worden samengebracht. 

Afgelopen april kondigden Carrefour België en de Medi-Market Group hun strategische langetermijn partnership aan. En het eerste resultaat daarvan wordt nu zichtbaar. Vorige week opende de eerste parafarmacie namelijk haar deuren in de Carrefour hypermarkt in Bierges, nabij Waver. Het doel van deze samenwerking is om beter in te spelen op de noden van klanten en hen ook meer comfort te bieden door verschillende diensten op dezelfde plek aan te bieden.

De nieuwe Medi-Market is gelegen in de hypermarkt van Bierges, in de vorm van een shop-in-shop. De verkoopruimte staat met andere woorden volledig los van de hypermarkt zelf en heeft ook een eigen ingang. Klanten kunnen zo genieten van synergieën met de Carrefour hypermarkt. Op meer dan 300 m² zullen ze een breed aanbod aan gezondheids- en welzijnsproducten van farmaceutische kwaliteit vinden tegen de laagste prijzen, waaronder dermocosmetische producten, voedingssupplementen, kruidengeneesmiddelen of zelfs eerste hulp of babyproducten.

Carrefour en Medi-Market onderzoeken momenteel of ze het concept naar andere winkels kunnen uitbreiden.