Lidl verrast met de opening van een pop-up store #LidlSki, in de Dansaertstraat in het hartje van Brussel. De retailer zal hier haar wintersportartikelen aanbieden.

Drie dagen lang (van 24 tm 26 november) kan men terecht in #LidlSki in de Dansaertstraat in Brussel. Je wordt er ontvangen met een warme of koude drank, en je kan er de nieuwe Lidl wintersportcollectie ontdekken en passen. De supermarktketen start het winterseizoen met een volledig aanbod skiartikelen en – accessoires, voor de wintersporter of de consument die een warme vrijetijdsoutfit zoekt. Nadat hij de artikels gepast heeft kan hij deze bestellen via een bestelzuil. De collectie zal vanaf 28 november in alle Belgische Lidls verkrijgbaar zijn, alsook via de Lidl webshop.

Scherpe prijzen

"We willen dat iedereen in ons aanbod vindt wat hij zoekt, van een warm winterjack tot alles wat nodig is op de skipistes," zegt Julien Wathieu, woordvoerder voor Lidl België. Elk artikel uit het assortiment, van laarzen tot helmen, inclusief kousen, broeken, jacks, handschoenen, rugbeschermers, brillen en mutsen, worden gegarandeerd door Lidl, en is verkrijgbaar tegen een scherpe prijs. "Door #LidlSki kunnen we een volledige en kwalitatieve wintersportoutfit en de bijbehorende accessoires aanbieden, waarvan geen enkel stuk meer dan 55€ kost. Sommige producten, zoals ski- en snowboardbrillen kosten zelfs minder dan 10 euro," voegt Julien Wathieu eraan toe.

Er is inderdaad al een ski-jack voor 29,99 euro, winterlaarzen voor 19,99 euro, helmen voor 24,99 euro en een bivakmuts voor 3,99 euro. Er is ook een premiumcollectie,  eveneens voor schappelijke prijzen : een ski-jack voor 54,99 euro, skibrillen voor 19,99 euro, een rugbeschermingsvest voor 39,99 euro, …

Avant-première

Hoewel de collectie in avant-première verkrijgbaar is in de pop-up store, zal het wintersportassortiment vanaf maandag 28 november in alle Lidls liggen. Wie niet kan wachten, of al iets wil reserveren kan dus terecht in de popup #LidlSki in de Antoine Dansaertstraat 90, 1000 Brussel (voorheen een Marc Jacobs winkel).

Klik hier voor foto’s van de pop-up store