Lidl lanceert onder de merknaam Crivit Pro voor het eerst een volwaardige premiumcollectie sportkleding en loopschoenen. Geen enkel stuk uit de collectie kost meer dan 30 euro.

Onder Crivit Pro gaat Lidl meteen een complete sportcollectie op de markt brengen, gaande van sportbroeken, -vesten, shirts, bustiers en handschoenen tot bodywarmers, mutsen, petten, loopsokken en loopschoenen. De blikvanger van de collectie zijn de loopschoenen met extreme grip, tussenzolen en speciale elementen voor tussendemping. “Deze modieuze én sportieve schoenen beantwoorden aan de strengste eisen voor een optimaal loopcomfort tegen een onoverwinnelijke prijs van 29,99 euro," klinkt het bij Lidl.

“Het ligt niet voor de hand om een premiummerk sportkledij en loopschoenen te lanceren aan scherpe prijzen zonder dat het aan kwaliteit of comfort inboet. Met Crivit Pro slagen we erin om een volwaardig assortiment sportkleding aan te bieden waarvan geen enkel stuk meer dan 30 euro kost,” zegt Isabelle Colbrandt, woordvoerster van Lidl België. “Deze premiumcollectie kadert in de ambitie van Lidl om haar klanten te ondersteunen in het kiezen voor een gezonde levensstijl waarvan beweging en gezonde voeding de kern uitmaken,” zegt ze nog.

 Crivit Pro ligt vanaf 3 oktober in alle Lidl-winkels en is ook online te koop via www.lidl-shop.be .