Discounter Lidl komt binnenkort met een eigen lingeriecollectie. Voor iets meer dan 5 euro kan je vanaf 26 februari al een beha kopen bij Lidl in het Verenigd Koninkrijk. Begin maart wordt de collectie ook in België gelanceerd.

Het is misschien niet de meest voor de hand liggende winkel om lingerie te kopen, maar binnenkort kan het dus wel. Onder de naam ‘See You In Venice’, ligt eind februari de eerste echte lingeriecollectie van Lidl in de rekken in het Verenigd Koninkrijk. De beha’s en slipjes hebben uiteraard een aantrekkelijk prijskaartje: ze zullen amper 3,99 pond (zo’n 5,3 euro) kosten per stuk.

Vanaf volgende maand wordt de ondergoedlijn ook bij ons verkocht. “Vanaf maandag 9 maart organiseren wij twee actieweken rond textiel met confectie en een lingerierange”, zegt woordvoerder Pieterjan Rynwalt. De prijzen zullen gelijkaardig zijn aan die in het VK, maar de producten zullen wel “van hoogwaardige kwaliteit” zijn, aldus Lidl.

VerrassenToch wil dit niet zeggen dat er vanaf nu een vaste moderayon komt bij Lidl. “Wij willen in de eerste plaats een sterke food discounter zijn. En daarnaast proberen wij een paar keer per jaar verrassend uit de hoek te komen: dat kan zijn door op Tomorrowland te staan of door lingerie te verkopen. Zo willen wij mensen triggeren om eens langs te komen bij ons”, verklaart Pieterjan Rynwalt.  

Hier vindt u alvast een voorsmaakje van de collectie: