Pralinemaker Leonidas opent in Kinepolis Antwerpen zijn eerste ‘Leonidas Chocolates Café’ in een bioscoop. Het gaat om een concept waar klanten zowel chocolade als warme en koude dranken kunnen verkrijgen.

Vorig jaar opende Leonidas zijn allereerste ‘Chocolates Café’ op de Antwerpse Groenplaats, een horecaconcept dat nu uitgebreid wordt naar de bioscoop. Klanten kunnen er voor of na de film terecht voor een praline en een drankje, en dat in een knusse atmosfeer. 

Nieuw kanaal, nieuw cliënteel

Leonidas hoopt om via zijn ‘Leonidas Chocolates Café’ concept niet enkel in contact te komen met een jonger doelpubliek, maar ook met de vele Nederlanders die naar de Kinepolis bioscoop in Antwerpen afzakken. Bovendien kan Leonidas ook haar bestaand cliënteel met dit nieuwe kanaal bedienen.

Voor het nieuwe concept werkt Leonidas samen met bioscoopuitbater Kinepolis, een samenwerking waarvan de kiemen al in december 2013 gelegd werden toen Leonidas voorstelde om haar beroemde Manon Glacé op te nemen in het aanbod voor de bioscoopbezoeker.