Jean-Baptiste Dalle wordt de nieuwe country manager bij L’Oréal Benelux. Hij volgt Christian Marcos op, die aan de slag gaat in het internationale team van de groep in Parijs. 

Jean-Baptiste Dalle startte zijn carrière bij L’Oréal in 1996 bij het marketingteam in de Verenigde Staten. Daarna bekleedde hij verschillende leidinggevende functies binnen de groep in Frankrijk, Spanje en Latijns-Amerika. Hij werkte ook vijf jaar bij L'Oréal Nederland als general manager binnen CPD, maar is blij dat hij nu een nieuwe uitdaging krijgt als country manager bij L’Oréal Benelux. "Ik kijk echt uit naar deze nieuwe uitdaging en om samen te werken met de Benelux-teams. Deze markten hebben een enorm groeipotentieel en ik kan niet wachten om L'Oréal Benelux naar verdere successen te leiden. Mijn missie is om de beautymarkt verder te ontwikkelen met sterke, duurzame innovaties", klinkt het. 

L'Oréal Benelux is het resultaat van de fusie van L'Oréal Nederland en L'Oréal Belgilux in 2021. De groep heeft een rijk portfolio aan merken, denk bijvoorbeeld aan L'Oréal Paris, Garnier en Maybelline maar even goed aan CeraVe, La Roche-Posay en Vichy. De Benelux-acitviteiten worden momenteel geleid vanuit het hoofdkantoor in Hoofddorp (Amsterdam), maar het bedrijf heeft ook een kantoor in Brussel.