Delhaize verhuist haar hoofdkantoor in Sint-Jans-Molenbeek naar de gebouwen van de mediagroep De Persgroep in Kobbegem, net naast de bestaande logistieke site van Delhaize in Zellik. Zo zal Delhaize al haar ondersteunende diensten op één locatie kunnen centraliseren. De verhuis is gepland voor de eerste helft van 2020. 

Delhaize wil haar organisatie en activiteiten efficiënter maken en verhuist daarom haar ondersteunende activiteiten naar de voormalige gebouwen van De Persgroep in Kobbegem. Dankzij deze verhuis kan Delhaize al haar activiteiten centraliseren. “Op dit moment omvat de site in Zellik al de logistieke activiteiten, evenals het aankoop- en kwaliteitsdepartement van Delhaize. Met deze geplande verhuizing zullen zij het gezelschap krijgen van collega’s uit de andere ondersteunende diensten, zoals marketing, HR, IT, Technical, Legal, Corporate Affairs, Finance en alle andere diensten. Het gebouw en de inrichting zullen de allernieuwste aspecten van een modern kantoorgebouw hebben”, reageert Delhaize.

De beoogde verhuis staat gepland voor de eerste helft van 2020. Tot dan blijven deze diensten in Sint-Jans-Molenbeek. Delhaize zal het gebouwencomplex van WDP huren.

De medewerkers die nu in het kantoor op de Square Marie Curie in Anderlecht werken (IT-diensten voor Ahold-Delhaize Europa), zullen in 2020 ook naar het nieuwe hoofdkantoor verhuizen.

Wijnbottelarij Delhaize

Daarnaast is de retailer ook van plan om haar wijnbottelarij in 2021 te verhuizen naar het nieuwe gebouw in Zellik. 

Delhaize zal binnenkort op zoek gaan naar een koper voor haar site in de Osseghemstraat in Sint-Jans-Molenbeek.