De huidige economische context is opnieuw zeer gespannen. De retailers en merken spelen het spel op het scherpst van de snee, met harde discussies en zware beslissingen tot gevolg. Waardoor er nu reeds producenten zijn die hun producten weghouden uit de rekken bij bepaalde retailers. Een oplossing dringt zich op... 

Met het zicht op een uitdagend 2023, wil Shelf Service zich engageren om retailers en merken de kans te geven om terug dichter naar elkaar te groeien. In tijden van spanning en crisis is er meer dan ooit nood aan het menselijke aspect binnen onze sector. Hiervoor is een ontspannen en informele sfeer nodig die Shelf Service met de nieuwste editie van zijn jaarlijkse Distri People Night wil creëeren voor de hele sector. 

Na een editie in 2021 die niet snel vergeten zal worden, nodigt Shelf Service u uit voor de nieuwe editie van de Distri People Night op 6 oktober 2022. Shelf Service nodigt u uit om de Purple Edition van haar Distri People Night 2022 mee te beleven.

Wil je komen feesten met merken en retailers en wil je HET feest voor merken en retailers niet missen? Schrijf je nu in voor de 2022 editie van de Distri People Night by Shelf Service.

 

Schrijf nu in

Reserveer hier uw gratis toegang tot de Distri People Night 2022, the Purple Edition !

Ik schrijf me in
Schrijf nu in