Op 28 maart zal in Imagibraine de HighCo Shopper's Day plaatsvinden, georganiseerd in samenwerking met Gondola. Dit evenement profileert zich nu al als een belangrijke ontmoetingsplaats voor alle beslissingnemers in de retail- en fmcg-sector.

Het programma van de dag belooft alvast een uitgebreid aanbod aan informatie, case stories en exclusieve content, nuttig voor iedereen die zich wil voorbereiden en verdiepen in de nieuwe uitdagingen waarmee onze markt geconfronteerd wordt. Dan doelen we in het bijzonder op de uitdagingen met betrekking tot de dematerialisatie en de "digitale" handel. Om u te inspireren, kan het evenement rekenen op de aanwezigheid van twee prestigieuze genodigden: Serge Papin, de meer dan charismatische en visionaire voorzitter van Système U en Richard Caillat, directievoorzitter van de HighCo groep.

Aan het einde van HighCo Shopper's Day vindt de officiële prijsuitreiking van de Golden Gondola plaats. Deze award, die innovatie wenst te belonen, zal uitgereikt worden in aanwezigheid van alle betrokken personen. Onder de aanwezigen bevinden zich niet alleen de aankoopdirecteurs die deel uitmaken van de jury, maar ook de merkverantwoordelijken die hun producten voor deze award hebben ingeschreven.

Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, wensen we ten stelligste aan te raden u zo snel mogelijk in te schrijven voor dit veelbelovend evenement.