
-
Interview met Henk Jan Beltman, chief chocolate officer bij Tony's Chocolonely
-
Fotoreportage: achter de schermen bij de meest duurzame vis van Europa
-
Dossiers: gezouten snacks, Italiaanse keuken, vierde gamma, yoghurt, ijskoffie ...
Er zal een budget van 950 euro worden bestemd voor de opening en de transformatie van 500 Zara-winkels. In dit kader heeft de Zara van winkelcentrum City 2 in Brussel op 23 maart jongstleden een facelift ondergaan. Het nieuwe concept werd twee weken geleden in New York gepresenteerd.
Duurzaamheid en designDe keten hecht veel belang aan eco-efficiiëntie. Na hun renovatie moet het energieverbruik van de winkels daarom 30% lager liggen. Het waterverbruik zou 50% moeten dalen. Er zou een CO2 uitstoot te zien moeten zijn van 150 ton per jaar. De inrichting van de Zara zal bestaan uit hout en neutrale kleuren met texturen die doen denken aan linnen en zijden stoffen.
Interview met Henk Jan Beltman, chief chocolate officer bij Tony's Chocolonely
Fotoreportage: achter de schermen bij de meest duurzame vis van Europa
Dossiers: gezouten snacks, Italiaanse keuken, vierde gamma, yoghurt, ijskoffie ...
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?